11.07.2010 20:00
U vremenu što ga nazivamo belle epoque… kako je u tom vremenu – dakle, početkom 20. stoljeća – izgledala istarska kuhinja, kužina?
07.07.2010 20:00
Hand Made Fair – sajam istarskih suvenira i istarskih proizvoda, izrada tradicionalnih ribarskih alata uz istarski folklor i sardela sa gradela
30.06.2010 20:00
Hand Made Fair – sajam istarskih suvenira i istarskih proizvoda, izrada tradicionalnih ribarskih alata
27.06.2010 20:00
Simbol Fažane, riba sardela… stalni je izazov za nove susrete na fažanskoj rivi, na malome trgu, u restoranu, konobi. Uz sardelu, evo i druge ribe što će obogatiti darove mora na stolu, sve kroz tradiciju i nove recepte pripremanja raznolikih jela.
23.06.2010 20:00
Hand Made Fair i Istra Gourmet – sajam istarskih suvenira i istarskih proizvoda, izrada tradicionalnih ribarskih alata
16.06.2010 19:00
Hand Made Fair – sajam istarskih suvenira i istarskih proizvoda, izrada tradicionalnih ribarskih alata