Sportska i rekreativna događanja

BRIJUNI MARATHON 2015

15.03.2015 10:00

DATUM: 15.03.2015. 
START: 10.00
MJESTO: Nacionalni park Brijuni, Istarska županija
STAZA: 42 km &14 km & funrun 8 km

Prijave se primaju do 01.03.2015.

Podizanje startnih brojeva u Multimedijalnom centru u Fažani:
    Subota 14.00 – 20.00
    Nedjelja 6.30 – 8.30
Brod polazi u 9.00 sa mola u Fažani – na ukrcaj doći minimalno 20 minuta ranije
Polasci brodova u povratku: 15.00, 16.00, 17.30

SVAKI TAKMIČAR DOBIVA:

Prijevoz  brodom iz Fažane do Velikog Brijuna i natrag, ulaz u nacionalni park, startni broj, sportska majica za trčanje, sportska torba, učesnička medalja Brijuni marathon,mjerenje vremena, okrepa duž staze i na cilju, ručak poslije utrke,liječnička služba(u slučaju potrebe), osiguranje za takmičare i još iznenađenja…

PRIJAVE:  www.brijunimarathon.com

Svaki natjecatelj nastupa na vlastitu odgovornost.

Više informacija na www.brijunimarathon.com
https://www.facebook.com/BrijuniMarathon

KONTAKT
info@brijunimarathon.com

ORGANIZATOR
Glavni je organizator utrke Udruga Biseri Hrvatske. Udruga je osnovana s ciljem promicanja, razvoja i unapređenja hrvatske prirodne i kulturne baštine kroz razna sportska natjecanja i manifestacije. Osnivači Udruge su sportaši, od kojih većina ima zapažene rezultate na državnom nivou. Osim toga, svi su veliki zaljubljenici u Hrvatsku i njezine prirodne i kulturne znamenitosti.
S obzirom da su nastupali na raznim utrkama diljem Europe i svijeta i upoznali mnogo sportaša koji svoje dane odmora provode putujući po cijelom svijetu nastupajući na utrkama – uglavnom baš atletskim maratonskim utrkama – želja im je bila da učine isto, te ljubitelje sportskog turizma upoznaju s ljepotama Hrvatske.

Udruga organizira sada već vrlo popularni Ston Wall Marathon u Stonu na Pelješcu koji se djelomično trči po stonskim zidinama. Natjecatelji koji dolaze na ovu utrku su uglavnom stranci i dolaze sa svih kontinenata. Želja nam je da u budućnosti i Brijunimarathon bude prepoznatljiv maraton i to ne samo u regiji nego u cijelom svijetu.

Skip to content