Ostala događanja

GASTRO JESEN JUŽNE ISTRE

17.10.2014 00:00 - 26.10.2014 00:00

DANI GLJIVA I ORADA
17. – 26.10.2014.

U Puli, Fažani, Vodnjanu i Ližnjanu održat će se od 17. do 26. listopada manifestacija Gastro jesen južne Istre. Gastro jesen na meniju nudi gljive i orade i to u cijelom nizu ugostiteljskih objekata koji pripremaju obroke po popularnim cijenama. Cijene su popularne – dva slijeda i čaša vina stajat će 80 kuna, a tri slijeda 120. Novo druženje u sklopu Gastro jeseni južne Istre zakazano je za 14. do 23. studenog.


RESTORANI

MARINA, Trg Stare škole 2, Fažana
tel.++385 (0)52  52 10 71
mob. ++385 (0)99 20 04 540

 

         Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
 Meni za 120,00kn
           (3 slijeda + čaša vina i vode)
Gljive:   Krem juhaod gljiva
Punjeni ravioli sa tri vrste sira u umaku od gljiva
Mix gljive na žaru
Teleći medaljoni u umaku
od gljiva sa prilogom
Desert
Orade:   Riblja juha
Riblji file u malvaziji
Riblja pašteta
Orada u škartocu
Desert

 

 

PLAVI, Trg Sv. Kuzme i Damjana  2, Fažana
tel.++385 (0)52 52 17 85, ++385 (0)52 35 31 07

 

  Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
 Meni za 120,00kn
           (3 slijeda + čaša vina i vode)
Gljive:   Krem juha od gljiva
Palenta sa šugom od gljiva
Rižoto sa gljivama
Pureći medaljoni u umaku sa gljivama, prilog
Desert
Orade:   Riblja pašteta
Orada na žaru sa blitvom na dalmatinski
 Riblja juha
Orada na žaru sa prilogom
Desert

 

KONOBE

 

FASANA, Riva 8, Fažana
tel.++385 (0)52 52 08 54, ++385 (0)95 85 58 134

  Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
  Meni za 120,00kn
           (3 slijeda + čaša vina i vode)
 Gljive:  Krem juha od gljiva
Medaljoni u umaku od gljiva
Carpaccio od vrganja
Medaljoni u umaku od gljiva
 Orade:  Carpaccio od orade
Orada na žaru sa prilogom
blitva  krumpir
Orada u umaku od bijelog vina

 Carpaccio od orade
Fileti orade u umaku od vrganja

 

 

FERAL, Boraca 11, Fažana
tel.++385 (0)52 52 00 40

 

  Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
  Meni za 120,00kn
(3 slijeda + čaša vina i vode)
Orade: Orada sa prilogom
Desert-dnevni
Morska salata
Orada sa prilogom
Desert

 

 

 

NAVETTA, Dragonja 116,Valbandon
tel.++385 (0)52 52 13 31 ++385 (0)52 52 25 63

  Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
Meni za 120,00kn
(3 slijeda + čaša vina i vode)
Gljive:  Carpaccio od gljiva
Pljukanci s gljivama
Carpaccio od gljiva
Juha od gljiva
Pljukanci s gljivama
Orade: Carpaccio od orade
Fileti od orade s prilogom
Carpaccio od orade
Juha riblja
Filet od orade s prilogom

 

 

 

STARA KONOBA, Trg Stare škole 1, Fažana
tel.++385 (0)52 52 18 10, ++385 (0)98 41 42 56

  Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
Meni za 120,00kn
(3 slijeda + čaša vina i vode)
Gljive: Krem juha od gljiva
Pljukanci sa pršutom i gljivama
Krem juha od gljiva
Svinjski medaljoni sa gljivama
Štrudla od jabuka sa sladoledom od cimeta
Orade: Carpaccio od orade
Filet orade sa umakom od malvazije
Carpaccio od orade
Orada na žaru sa krumpirom na dalmatinski
Semifredo lješnjak

 

 

 

ULIKA, Ruže Petrović 76, Fažana
tel. ++385 (0)98 36 72 69

  Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
Meni za 120,00kn
(3 slijeda + čaša vina i vode)
Gljive: Juha od gljiva
Rižoto sa gljivama
Namaz od gljiva ili juha od gljiva
Medaljoni sa gljivama, prilog
Panakota
Orade: Juha riblja
Orada na žaru sa prilogom
Juha riblja ili riblja pašteta
Orada na žaru sa prilogom
Panakota

 

 

BISTRO

VALA, Mala vala 38, Valbandon
tel.++385 (0)52 52 00 28, ++385 (0)98 94 03 563

  Meni za 80,00kn
(2 slijeda + čaša vina i vode)
Meni za 120,00kn
(3 slijeda + čaša vina i vode)
Gljive: Krem juha od gljiva (vrganji)
Seljačka terina
(teleća rebra, svinjski lungić i domaće kobasice
sa povrćem i gljivama po čripnjom
Kolač
Krem juha od gljiva (vrganji)
Tris
(njoki, fuži i pljukanci u umaku od gljiva i šparuga)
Seljačka terina
(teleća rebra, svinjski lungić i domaće kobasice
sa povrćem i gljivama po čripnjom
Kolač
Orade: Riblja juha
Pečena orada sa krumpirom i povrćem
Kolač
Riblja juha
Rižoto od ribe i morskih plodova
Pečena orada sa krumpirom i povrćem
Kolač