Outdoor aktivnosti

Doživite Fažanu biciklirajući. Dvije staze – 301 Vasianum i 302 Sv. Elizej odvest će vas daleko od stresne svakodnevice i prikazati vam Fažanu i okolicu na posve nov način. Biciklističke staze mijenjaju se s asfaltiranih cesta i sa šetnice koja prolazi uz kristalno čisto fažansko more na makadamske ceste okružene niskim mediteranskim raslinjem, kroz maslinike i uz suhozide. Staze su označene, međusobno povezane i pozivaju vas na vožnju biciklom i otkrivanje brojnih dodatnih iskustava. Za ljubitelje avanture na dva kotača – amatere i profesionalce – Fažana i Valbandon nude mogućnost smještaja u specijaliziranom tipu smještaja osmišljenom posebno za bicikliste – Istra Bike & Bed – ili u kampovima na obali s pogledom na otočje Brijuni, malim šarmantnim hotelima, hostelima ili modernim apartmanima s toplom, obiteljskom atmosferom i ljubaznim domaćinima. Osim smještaja, dostupni su i najam bicikla, popravci i, ako je potrebno, pomoć na cesti. Fažana poziva sve one koji traže zabavu i avanturu da je otkriju tijekom cijele godine.
Od Fažane do Valbandona i natrag – sve uz rivu – a onda isto tako do Pinete: evo izbora za prekrasnu šetnju, jogging ili nordijsko hodanje… uz dah i priču morskih valova, uz tihi šapat fažanske bonace. Ukoliko želite nastaviti s bajkovitim ozračjem, krenite Stazom dobrih vibracija.
Za sve one željne dodatne zabave, adrenalina i rekreacije, na raspolaganju su i aktivnosti za sve uzraste kojima možete upotpuniti vaš boravak na moru.

Skip to content